pátek 19. února 2021

Tygr v roce Kovového Buvola

Kdo se narodil ve znamení Tygra bude mít letos náročný rok. Ale neznamená to špatný rok, naopak, rok Kovového Buvola má pro Tygry velký potenciál. Ovšem nebude to snadné.

Tygr letos bude muset ovládnout své přirozené sklony. Letošní rok podporuje a oceňuje vytrvalost, pravidelnost, řád. (- jsem si jistá, že Tygrům se udělalo slabo jen jak si to čtou.)

Tygří energie je nevyrovnaná. Je to vlastně nejméně vyrovnané znamení. (Někdy se nazývá Velká Kočka - můžeme si tak lépe představit jak ty energie fungují.)

Tygr útočí rychlým skokem, a pak zas odpočívá. Tygr žije z nadšení, to je jeho síla i slabina. Když se pro něco nadchne, vrhá se do akcí po hlavě. A když ho to znudí snadno aktivitu opouští.

Tygr je také individualista a špatně se zařazuje do hierarchie - jako podřízený je kverulant a jako šéf nesnesitelný, obě tyto pozice ho stejně vyčerpávají. Ve staré číně byli Tygři považováni za dobré vojenské velitele. Tygr se totiž nebojí, jeho znakem je odvaha. Není to často nějaká statečnost, ale Tygra prostě nenapadne že by se měl bát. To mu pomáhá v akci - nepřemýšlí coby kdyby.

Rok Buvola je se svým tlakem na pravidelnost a vytrvalost pro Tygra náročný. Také řád Kovu mu přistřihuje křídla, (Tygří energie je Dřevo) a Tygr trpí. 

Ale nebesa jsou Tygrům nakloněny, a když ovládnou výstřelky své povahy, svých energií, mohou mít velmi úspěšný rok, který položí pevné základy příštímu dynamickému roku. 

Nejdůležitější je pro Tygra aktivita. V roce Buvola nesmí zůstat polehávat na sluníčku, váhat a odkládat. Je důležitá pravidelnost. Tygr je letos pod tlakem, a také je tu nebezpečí zdravotních potíží. Ne nic fatálního, ale pořád něco - chřipka, podvrknutý kotník, zablokovaná záda, další nachlazení... Proto je pro něj přímo životně důležité do té pravidelnosti zařadit péči o sebe. Pravidelně odpočívat, cvičit, chodit ven, otužovat se,...

A je tu jedna příjemná zpráva - Tygr má letos velmi dobré vyhlídky v partnerských vztazích. V lásce se bude dařit, a nezadaní Tygři můžou očekávat nové známosti. rok přeje seznamování se. Ale jako u všeho ostatního, je důležitá aktivita.

Žádné komentáře:

Okomentovat