neděle 21. února 2021

Drak v roce Kovového Buvola

Drak v čínském zvěrokruhu není jako náš pohádkový drak, zuřivý a chamtivý. Čínský mýtický Drak symbolizuje moudrost, velkorysost a nadhled. Létá vysoko, odpočívá v mracích.

Drak potřebuje žít ve výškách, na kopci, nebo aspoň ve 4. patře. Také mají zrozenci v čase Draka dobrý výhled do budoucnosti, dokáží dobře vidět jak věci dopadnou. Každodenní mravenčí práce jim ale moc nesedí. 

Často přehlížejí detaily a pečlivost jim není vlastní. To by se mohlo v tomto roce vymstít, zvláště při jednání s úřady.

Rok Kovového Buvola může na Draka působit až destruktivně.

Silný Kov letošního roku bude Draka omezovat, přistřihne mu křídla. Také jej bude Buvolí energie zbržďovat. Drak má rád všechno ve velkém - to bude letošní Buvol podporovat. Tak když Drak není v pohodě, necítí se dobře, dozví se to všichni široko daleko. 

A to je to, čemu je potřeba se vyhnout. Drak si musí uvědomit, že ničivé působení roku vychází z velké části z jeho vlastních nepřiměřených reakcí. Letos se musí obrnit trpělivostí. Být ostražitý, rozvážný v jednání, pečlivý v přípravách. Není mu to vlastní, ale trpělivost růže přináší a Drakovi pomůže přestát tento rok beze ztrát.

V letošním roce by se Drak měl hodně soustředit na sebe, na své reakce, stabilizovat a zklidňovat své vnitřní pochody.


Žádné komentáře:

Okomentovat