čtvrtek 18. února 2021

Buvol v roce Kovového Buvola

Buvol v roce Buvola může hodně vyzískat, ale musí být obezřetný. Není to vždy úplně nejšťastnější rok, když se sejdou energie s rokem narození. Ten vztah je spíše neutrální. Sice se může dobře sladit, ale zase jsou posilovány všechny vlivy, i ty, které nejsou právě výhodné. A toto zdvojení, posílení energií může člověka spíš vyvádět z rovnováhy. 

Kovový buvol není moc mazlivý tvor. Je to spíš takový obrněnec, možná přímo tank. Jde si za svým a běda těm, kteří mu neuhnou z cesty. A to je další nebezpečí roku Buvola. Buvol je nejsilnějším zvířetem tohoto čínského zvěrokruhu a je to síla záměru. Síla rozhodnutí. 

Je důležité, aby ten záměr směřoval k překonávání problémů. K řešení situací a ne proti jiným lidem. Musíme si uvědomovat, že ostatní jsou v tomto roce také povzbuzováni Buvolí silou, a tvrdohlavostí. Boj pak vede k úplnému masakru. Z boje a sporů není možné nic získat, protože po nich nezůstane kámen na kameni.

Buvol si také musí uvědomit že čas Buvola podporuje jeho tvrdohlavost, nijak nepovzbuzuje flexibilitu. Tady je dvojnásob důležité udělat ta správná rozhodnutí, namířit tím správný směrem. Nechat si na to rozhodnutí dost času, ale pak už neváhat.

Energie času - toho Kovového Buvola, posílí energii zrozence v roce Buvola a při své pracovitosti a houževnatosti mu může přinést řadu úspěchů. Jen si musí dát pozor na svou bojovnost, letošní rok nechceme žádný boj, žádné spory.


Žádné komentáře:

Okomentovat