středa 17. února 2021

Krysa v roce Kovového Buvola

Pro lidi narozené v roce Krysy(Myši) může být letošní rok Buvola příjemným a přínosným rokem.

Energie Kovu povzbuzuje společenskost, týmovost. A to je pro Krysy velmi povzbuzující energie.

Krysa dokáže nacházet nové cesty, nová řešení. Ona vidí vždy víc možností a je to pro ni důležité. Je pro ni také
důležité mít vždy ústupovou cestu. A to symbolicky i ve skutečnosti. Kryse vyhovuje dům se zadním východem. Také v bytě průchozí pokoje, s více dveřmi. Není pro ni dobré pobývat ve slepé uličce. To není ideální pro nikoho, ale Krysa tím trpí nejvíce. 

Nestavte Krysy před ultimata, to vzbuzuje jen agresivitu. A vy, Krysy, si také dejte pozor ať se samy nezaženete do kouta. Pak totiž nastává boj a to letos opravdu nechceme. Krysa ale dokáže najít novou cestu téměř v každé situaci, je to její kvalita.

Krysa (Myš) miluje nové informace, novou módu, všechny novinky - přímo bez nich nemůže žít. Je vemi zvídavá a zvědavá, a často také strká nos tam kam nemá. To v letošním roce Buvola nebude oceňováno, Krysa by se neměla plést do věcí do kterých jí nic není. 

Formální povaha času Buvola ale povede zvídavost Krysy k dobrým výsledkům ve vzdělávání se, učení se novým věcem, novým dovednostem. Pomůže jí třídit a rovnat získané informace. A může tak položit dobré základy pro budoucnost.

A také jí Buvol pomůže urovnat a nasměrovat její vlastní energii. Pomůže jí se zaměřením na cíl, na výsledky.

Buvol, to je také energie Zemní - Hora, to je stabilita, nemovitosti, majetek, jistota. A s tím se Krysa také dobře sladí, protože Krysa bývá i hrabivá. Ona nehrabe jen pro sebe, ale pro svou rodinu, pro svůj tým, pro svou komunitu. (Snažte se, ať vás Krysa zařadí do svého týmu :-) )

Bůvolí čas je tak pro Krysu výhodný téměř po všech stránkách. Pozor si musí dát jedině na zdraví, tam se objevuje pro Krysu nebezpečí. (Ale to se letos asi týká každého :-( )

Krysy, buďte letos aktivní a nezapomeňte využívat své schopnosti, nebesa jsou vám nakloněna.



Žádné komentáře:

Okomentovat