pondělí 22. února 2021

Had v roce Kovového Buvola

Had je tvor přízemní, tak také lidi zrozené v čase Hada podporuje když žijí v kontaktu se zemí. V nižších patrech, v domku se zahradou. Práce se zemí, na zahrádce, s hlínou, je pro ně prospěšná, stahuje více do života. 

Hlavním atributem Hada je totiž vědění, jistota vědění. Had potřebuje vědět a tak všechno prozkoumává ze všech stran. Tvoří skvělé plány, často se ale pro samé plánování k akci už nedostane. To by byla letos škoda, rok Buvola totiž může být pro Hada velmi příjemným a přínosným časem. Když využije své schopnosti, své talenty může mnoho získat.

Čas Buvola postupuje pomalu, dává tak Hadovi dost času k promyšlení jeho strategie. Had si hodně užívá to plazení se - tu cestu, a Buvol mu letos pomůže zaměřit se na ten cíl, na výsledek. A když Had nezaváhá, neustrne na místě, ale bude aktivně uskutečňovat své plány, může čekat skutečně velké úspěchy

Je tady varování pro Hady - letos se nechlubte, nepředvádějte svou chytrost, rychle by se to zvrtlo. Upřímnost a skromnost v každé situaci!

V roce Buvola nebude oceňován šarm, ale jen tvrdá práce, a chlubení bude každého jen popuzovat. Ovšem výsledky své práce prezentujte, ocenění vám dodá energii.

Formální chování, formálnost, oficiálnost, správné a předepsané postupy, to je požadavek tohoto roku. A Had to dokáže zvládat. To mu může přinést dobrý pracovní postup, povýšení i autoritu. Autoritu pramenící nejen z postavení v hierarchii, ale opravdové ocenění a obdiv. (Udržet skromnost!)

Hadi, využijte své talenty, letošní energie vás budou podporovat




Žádné komentáře:

Okomentovat