pátek 26. února 2021

Kohout v roce Kovového Buvola

Kohout (Fénix) se může letos těšit na příjemný a přínosný rok. Spolu s Krysou, Tygrem a Opicí můžete čekat podporu a prosperitu. Pro Kohouta je ovšem nejvýhodnější. 

Kohout je totiž zdatný pracant a miluje práci podle plánu. A také velení. Kohout je rád šéfem na svém dvorku. Buvolí čas mu s tím vším napomůže. 

Kohout dává přednost svému vlastnímu vedení před podřízenou pozicí, byť by byla vysoko v hierarchii. Letos využijte těchto svých kvalit, vyhněte se jakémukoli soupeření. Boj je v roce Kovového Buvola velkým nebezpečím.

Také kritiky se, pokud možno, zdržte. To je pro Kohouta náročné, protože on ráno vstává a radostně se pouští do díla, které má naplánované. Je pro něj těžké pochopit, že ne všichni jsou toho schopní. (Přínosem horoskopů je i uvědomění si, že lidé jsou různí a mnoho s tím neudělají)

Po chaotickém roku Krysy je Buvolí rozvážný postup pro Kohouta balzámem. Ale neusněte na vavřínech. Tento rok je potřeba rozhodnout, vybrat ten cíl. Nedělat práci pro práci ale mít jasný cíl, zaměření na výsledek. Nezacyklit se.

A také je potřeba být obezřetný, silný Kov tohoto roku hrozí úrazy a nehodami.

Kohouti, užijte si rok Buvola :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat