neděle 6. června 2021

Konferenční stolky?

 Také nemáte rádi konferenční stolky? Já se o ně většinou nějak otluču. A když se mi podaří se usadit na ten gauč za stolkem tak zas nedosáhnu na hrnek s kafem. Musím se neelegantně natahovat...  konferenční stolky jsou zlo. (Aspoň pro mne.) Je to podivný kus nábytku, který se v našich domácnostech objevil spolu s televizí. Asi abychom si na něj mohli položit nohy.

Ale vážně, konferenční stolky mohou být velmi hezké, dekorativní. A často se tak používají - aby to vypadalo hezky, jako na obrázku.

Někdy se tím lidé tak nadchnou že zapomenou na praktické používání. Stolky jsou často opravdu nešikovné. Ostré rohy ohrožují kolena všech kolem a to není příjemné. Natahování se pro každý chlebíček a skleničku také není pohodlné.

Než si pořídíte ten konferenční stolek, který bude vévodit vašemu obýváku, uvažte, jestli ho opravdu potřebujete. Třeba by se vám víc hodilo pár malých stolečků, které si každý dá k ruce, pro tu skleničku. Nebo polstrovaná taburetka, na kterou si dáte nohy u té televize. Nebo vyšší stolek - prostě stůl, u kterého můžete hrát společné hry - šachy, karty, dračí doupě,... a na televizi se úplně vykašlete.


Žádné komentáře:

Okomentovat