čtvrtek 26. dubna 2018

Modrá je dobrá

Modrá barva je evergreenem letních domácích dekorací. Nebo spíš jarních - připravujeme se na léto. Modrá barva je barvou vody, ochlazující, takže se do letních veder opravdu hodí. 

Také se objevují stále oblíbené námořnické proužky a vůbec mořské motivy. Jsou to přísliby léta a cest k moři. Kam pojedete až se léto zeptá? Máte už plány? Je dobré mít přípravu a také třeba obrázky míst kam chceme jet. Cesta se pak uskuteční dříve. Ale i jen atmosféru léta a prázdnin podpoříme tou letní barevností. 
Modrá nám pomáhá k odlehčení a přináší úlevu v letním horku. Je to barva ochlazující, uklidňující a také opticky zvětšuje prostor. Hodí se do chodeb, kde podpoří rychlý pohyb bez zdržování. 

Modrá barva souvisí hodně se změnou, potřebou změny a s plynutím času. Také podporuje změny ke kterým se rozhodnete. Pokud pociťujete odpor k modrým barvám ve svém prostoru, může se tak projevovat vaše touha po stabilitě. Ale samozřejmě není důvod, abyste si pořizovali modrou, když se vám nelíbí. Prostě to léto a tu změnu do svého života přilákejte jiným způsobem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat