pátek 29. ledna 2016

Jak píšete?

Grafologie je celá věda, která nám pomáhá poznat s kým máme tu čest, jen při pohledu na jeho písmo. A to nejen na písmo jiných lidí, ale i na své vlastní. Pak, když se nám nelíbí co zrovna vidíme, můžeme natrénovat jiné písmo. A tím pozměnit i své vlastní naladění.

Velikost písma

Malé písmo ukazuje na člověka, který přikládá důležitost detailům, ale mnohdy nevidí celek a směr.
Naopak příliš velké a i rozevláté písmo může naznačovat nechuť k soustředění se.

Sklon písma

Sklon rukou psaného písma naznačuje životní odhodlání. Sklon ve směru psaní podporuje postup vpřed. Svislé písmo, to je zastavení se na místě, stabilita, ale i nejistota. Obrácený sklon písma, to je vidět, jak člověk přímo brzdí, jak couvá a nechce v životě postupovat.

Vlastní podpis

Podle Feng Shui skvělý podpis
Z hlediska feng-šuej má vlastní podpis vliv na osobní prosperitu. Podpis, který začíná rázným tahem vzhůru a končí opět pevným tahem nahoru, může prý člověku přinést velké bohatství a úspěch. Naznačuje totiž osobní nasazení - dobrý začátek a úspěšný konec každého projektu a díla. Celkové stoupání podpisu vzhůru se také považuje za velmi přínosné - ale musí vždy končit tahem vzhůru.
Váš podpis tak souzní s Vaší energií. Natrénujte si podpis stoupající vzhůru.

4 komentáře:

  1. Děkuji už se těším na Vaši knihu hned jsem si nacvičila podpis a šlo to lehce a lépe se mi tak podpisuje .

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé. Jenže, kdo má tzv. "vypsanou" ruku, při podpisu napíše poslední písmenko (u žen typicky "a") a čárku nad ním jedním tahem, obloučkem který znamená zakončení pohybu směrem dolů. Nehledě na to, že když tu čárku nad a napíšu zvlášť, je to vyloženě samostatný pohyb shora dolů. Co by řeklo feng-šuej na toto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba se to naučit znovu a lépe :-) Koneckonců ženy se u nás učí nový podpis i vícekrát za život (po svadbě)

      Vymazat
  3. Hurá! Ani jsem netušila, že se podepisuji správně... děkuji

    OdpovědětVymazat