pondělí 16. února 2015

Využít čas - rok kozy

 Když jdeme proti toku času, zbytečně se vyčerpáváme a zkracujeme si tak život. Můžeme fungovat stále ve stejném stylu i tempu bez ohledu na čas, samozřejmě jen dokud to člověka nezabije.
 Lidé jsou denní tvorové a pokud žijeme a pracujeme v noci, unavuje nás to víc než ve dne. Ale dá se to. Stejně je to s ročním cyklem. Můžeme i v zimě, v době odpočinku a usebrání se, pracovat "na plný plyn". Následky se projeví jako jarní únava, ale tu můžeme rozehnat celaskonem a pokračovat dál. Dá se to - ale je to zbytečné vyčerpávání vlastních životních sil, zbytečná únava.

Stejně tak čínský cyklus dvanácti ročních zvířat, nám ukazuje které jemnější vlivy přináší čas. Můžeme si jich všimnout, a hlavně je využít.

Nastávající rok kozy (nebo ovce) nám přináší energii radosti, přátelství, společnosti. Bude celý ve znamení krásy, lásky, romantiky, prostě kozího šarmu.
 Ale také bohužel kozí tvrdohlavosti. V letošním roce se vyvarujte konfliktů, protože nebudou mít konce. Umíněná neústupnost postihne všechny strany sporu, nikdo nebude chtít ustoupit a konflikt se povleče až k vyčerpání všech zúčastněných.
 Letošní rok podporuje užívání si a podporování všeho co jsme v minulosti dosáhli. Není to doba rychlých akcí, je to doba romantická. Všechno co bude podpořeno krásou, šarmem, romantikou se bude dařit.


 A co je nejdůležitější: Nebuďte na to sami! Tento rok nepřeje individualismu, přeje podpoře, rodinám. Využijte věci, síly, energie co jste v minulosti nashromáždili, a nechte si pomoci!

Žádné komentáře:

Okomentovat